Photo by LuAnn Hunt
De aanleg van een zwemvijver: Een ecologisch idee!

Misschien is een traditioneel zwembad niet je eerste keuze. Dan kan je uiteraard een ecologisch zwembad overwegen. Door onze drukke agenda voor het aanleggen van zwembaden hebben we besloten ons enkel nog op zwembaden toe te spitsen.
Eigenschappen van een D-Max zwembadliner:

Voor de aanleg van een zwemvijver:

Onze zwemvijvers en alle andere tuinprojecten worden vanaf heden gerealiseerd in samenwerking met V&V Groenservice eveneens uit Westerlo. Samen met Jo doorlopen jullie de plannen. Alle uit te voeren projecten zijn maatwerk, dus: "u droomt, maakt afspraken,..." en V&V Groenservice maakt uw dromen waar!

U kan Jo Verboven rechtstreeks contacteren via zijn website of eenvoudig telefonisch  contact opnemen: +32 477 84 53 12Door de hedendaagse mogelijkheden zal een zwemvijver zich meer aanpassen aan de tuin. Daarom is het noodzakelijk alle opties grondig te overwegen en samen een duidelijk beeld te vormen van de zwemvijver. Alle werken worden met een speciale gewapende (zwem)vijverfolie van 1,5mm afgewerkt. Door gebruik te maken van dit materiaal kunnen we zonder plooien een zeer strak resultaat bekomen.

Omdat er niet met chloor wordt ontsmet, is een natuurlijke filterzone bijna altijd noodzakelijk. Deze kan aan het zwemgedeelte grenzen, of via buizen op een andere locatie worden voorzien. Lavastenen en een mix van waterzuiverende planten zorgen voor een natuurlijke filtering. Zelfs vissen behoren tot de mogelijkheden. Ook Sugar Valley kan hier een perfecte oplossing bieden door gebruik te maken van de Aquascenic.

De locatie van de zwemvijver wordt zorgvuldig uitgekozen, zodat je zoveel mogelijk de natuurlijke warmte van de zon kunnen benutten voor de opwarming van het water.  
CONTACTEER ONS
Diverse manieren waarop je ons 7/7 kan contacteren.
ADRES
Jaak Lemmenslaan 44
2260 Zoerle Parwijs


CONTACT
Email:
info@dmaxs.be

GSM:
+32 495 790 892

Bureel:
+32 495 790 892
 
 
FOLLOW US