Zelfbouw Zwembad Actiepakket Bel ons 7/7 voor een afspraak  0495/790.892

Zelfbouw zwembad Actiepakketten!


Bij D-Max Zwembaden zijn we van mening dat de meeste zelfbouwpakketten de klanten enkel binden aan voorwaarden en materialen die meestal niet stroken met hun eigen behoeften. Het lijkt wel of enkel de prijs van belang is en kwaliteit wordt meestal uit het oog verloren. Hierdoor hebben we besloten om voor de zelfbouwer een pakket samen te stellen dat volledig voldoet aan onze eigen hoogwaardige eisen. Met meer dan 20 jaar ervaring staan we zelf 100% achter al de gebruikte materialen en kunnen we er dan ook op vertrouwen dat we een tevreden klant zullen overhouden aan dit zelfbouw project. Lees even verder en overtuig jezelf!
Ga zeker niet over één nacht ijs en beslis samen met onze vakkundige kennis over je zwembad zelfbouwpakket!
Het actiepakket dat we hebben samengesteld voldoet volledig aan onze
hoge eisen. Alle materialen worden al gedurende vele jaren gebruikt in de zwembad wereld en hebben hun kwaliteiten al bewezen. We werken enkel met het allerbeste!


Een beetje meer uitleg over het
complete zelfbouw pakket en de werkwijze van D-Max Zwembaden:

We bespreken eerst of er nog aanpassingen aan het
zelfbouwpakket gewenst zijn. Dit kan gaan van een ander type afdekking tot het gebruiken van bv. een andere liner. Alles is mogelijk en we zullen op elk moment ons advies eerlijk naar de klant overbrengen. Ten slotte is de klant koning en zullen we hem dus op zijn wenken bedienen. Als alles duidelijk is en de prijs staat vast kunnen we met de voorbereidingen beginnen. Geen verrassingen achteraf, alles klaar en duidelijk vanaf de start!

We leveren de
benodigde materialen samen met de plannen en handleidingen op de werf. Als er iemand uit de familie- of vriendenkring de ruwbouwwerken op zich zal nemen, of je doet bijvoorbeeld beroep op de aannemer die je woning bouwde, is het best dat deze personen ook bij de eerste levering aanwezig zullen zijn. De vragen die zich opdringen bij het metsen van een zwembad kunnen zo al zorgvuldig uit de doeken worden gedaan. Geef ze ook ons gsm nummer (dit nr. staat trouwens op elk plan of handleiding) zodat ze bij verdere vragen niet hoeven te aarzelen en direct contact kunnen opnemen.

De klant houdt ons op de hoogte van de voortgang van de werken. Bij enige twijfel tijdens de werken kunnen jullie best direct contact opnemen. Beter voorkomen dan genezen is hier de boodschap. We zijn dan ook steeds bereid om 
7/7 je vragen te beantwoorden. De meeste zelfbouwers zullen de werken uitvoeren in het weekend, tijdens verlof dagen, in het bouwverlof of na de reguliere werkdag. Daarom werken wij niet enkel tijdens de kantooruren maar staan we elke dag van de week van 07u00 tot 20u00 voor je klaar! Als de telefoon niet wordt opgenomen bellen we dan ook gegarandeerd zo snel mogelijk terug. Onze eigen vakantie plannen we uiteraard in de winter. Zo staan we altijd weer paraat om onze klanten verder te helpen als het nodig is.
Hoe stellen we het Zelfbouw Pakket samen:

Hoe gaan we te werk:

Wat maakt ons zelfbouw pakket nu uniek?

We zetten het even op een rij...

Voor de aanvang van de werken krijg je een werkvoorbereiding met alle details van het zwembad. Waar moet je op letten bij de constructie, hoe doe je dat, welke materialen gebruik je het best? Alles is duidelijk uitgelegd en zorgvuldig beschreven. Onze ervaring met honderden zelfbouwers hebben deze handleiding steeds verder uitgewerkt tot een feilloos systeem. Elk jaar gebeuren er aanpassingen om bij te blijven met de nieuwste trends en technologieën.

Terwijl de klant de ruwbouwwerken voor zich neemt zullen wij eerst en vooral het technisch pallet helemaal klaarmaken en op de werf leveren. Alle elektrische bedrading is waar mogelijk al voorzien. Enkel de pomp en de kabel naar de warmtepomp dient nog te worden aangesloten. Alle buizen en kranen op het bord zijn ook geïnstalleerd en al gelijmd. Enkel de flexibels komende van het zwembad moeten nog aangesloten worden binnen in de technische ruimte. Deze flexibels leg je zelf van aan het inbouwstuk tot binnen in de technische ruimte. Verlijmen nemen wij eventueel graag tot onze rekening. 

Bijkomend is er nog één dag plaatsing voorzien op de werf. Dit voor het verder afwerken van de technische installatie. Indien er meer hulp nodig is om de rest verder af te werken zullen deze extra uren verder worden aangerekend aan het uitzonderlijk tarief van €35/u dat enkel wordt toegepast bij een zelfbouw pakket. Dit tarief is enkel voor de technisch uit te voeren werken. Werken aan de constructie vallen buiten deze bijzondere regeling.

Een woordje meer uitleg bij de materialen waar we mee werken. Deze zijn enkel van de allerbekendste merken. Niet enkel dat, ze behoren ook tot de topreeksen uit hun segment. We overlopen de lijst.

Onze skimmer is de mooiste hoogwaterlijn skimmer die je kan vinden. De Weltico-A800 is dan ook een pareltje in zijn soort.

Voor de leidingen die in de grond zitten gebruiken we enkel de flexibels Barrierflex B-Active. Een garantie van 10 jaar waar de andere merken het op 2 jaar houden geeft je gemoedsrust waar je die nodig hebt.

De PPG Deluxe filter is van een ongeëvenaarde topkwaliteit. Deze is bijkomend ook nog eens gevuld met AFM filtermedia. Het enige gepatenteerde glasmedia beschikbaar op de Belgische markt.

De zwembad pomp is de DAB E.SWIM. Deze variabele snelheidspomp is watergekoeld, zeer stil en bespaart bovendien een grote hoeveelheid energie.

In combinatie met de Sugar Valley Oxilife gaat deze besparing nog verder. De werking van dit prachtige toestel kan je nalezen op onze webpagina die hier volledig aan gewijd is. Voor ons is dit het neusje van de zalm. Zeer weinig zout (+/- 1,5gr/L) en enorme lage chloorwaarden (0.1 - 0.5ppm) verzekeren je van perfecte omstandigheden. Zowel qua gebruik als levensduur en onderhoud van de materialen.

LED lichten van Adagio Pro. De enige die het verdienen om in een D-Max Zwembad te pronken. Afstandsbediening tot +100m is eveneens inclusief!

Alkorplan is ons huismerk wat betreft de binnenbekleding van het zwembad. Standaard is de Alkorplan 2000 voorzien maar de duurdere uitvoeringen kunnen ook aan het pakket worden gelinkt. Deze liners worden ter plaatse op maat gesneden en vakkundig gelast. Minimum dikte is 1,5mm en elke liner heeft een speciale laklaag voor eenvoudig onderhoud.

Verder inbegrepen in het pakket:

De Inverter+ warmtepomp. De eerste op de markt met de inverter techniek. Alle andere merken volgen maar staan nog steeds achter met hun knowhow.

De automatisatie van de Oxilife. De pH – ORP – Temperatuur opties zijn ook inclusief. Alles wordt gemeten en automatisch gestuurd. Zelfs de tijden van de filtratiepomp worden automatisch bijgesteld in het "Smart" programma.

Een automatische afdekking van de Belgische fabrikant AquaTop. We hebben pakketten met de goedkopere opbouw EcoTop of met een inbouw uitvoering met Scuba Motor. Hierbij zit de afdekking verstopt onder een granieten brede trede. De trap kan hierdoor verder worden aangewerkt aan de muur van de rolbak. Op deze manier bespaart men meer plaats in het zwemgedeelte.

Ten slotte worden ook nog alle onmiddellijk benodigde producten voorzien. Zout, 20 liter pH-, een set met stofzuiger, borstel, steel, net, etc.

Als alles klaar is kunnen we opstarten samen met de trotse nieuwe eigenaars. Alles wordt klaar en duidelijk uitgelegd en staat ook in onze handleiding die op maat van je installatie is geschreven. Voor bijkomende vragen zijn we 7/7 telefonisch bereikbaar. Als er in uitzonderlijke gevallen niet onmiddellijk wordt opgenomen bellen we je uiteraard zo snel mogelijk terug.

Na het eerste seizoen zal D-Max Zwembaden het zwembad winterklaar komen maken zodat je ook hier mee vertrouwd geraakt. Dit gebeurt de eerste maal kosteloos omdat deze service nu eenmaal hoort bij de aanschaf van je nieuwe zwembad.

Je ziet het. Niets is aan het toeval overgelaten. Je zal gerust slapen na die verfrissende duik in het heldere water. Je schaft steeds het beste van het beste aan. Je bent geen slaaf van je zwembad maar geniet met volle teugen.Download onze paketten in pdf:

Pakket "Silver":
EcoTop Opbouw afdekking.

Pakket "Gold":
Scuba PVC Graniet onder water.

Pakket "Platina+":
Scuba PC Graniet onder water.


 CONTACTEER ONS
Diverse manieren waarop je ons 7/7 kan contacteren.
ADRES
Jaak Lemmenslaan 44
2260 Zoerle Parwijs


CONTACT
Email:
info@dmaxs.be

GSM:
+32 495 790 892

Bureel:
+32 14 755 766
 
FOLLOW US